Carrer de Bru Barnoya i Xiberta cant. Carrer Barcelona

Aquest punt avui està adaptat. El problema descrit més avall es deixa només com a testimoni del punt difícil que va existir. Actualment hi ha una rampa que permet pujar la borera.


Vorera sense rampa / Rampa no practicable

Descripció: Cap de les 4 cantonades del bloc de l'Hipercor no és adaptada. Aquesta en concret (sud-est) és la més utilitzada venint de Sant Narcís i no hi ha cap rampa. Per accedir al bloc cal anar més a l'oest, davant de l’Hotel Melià, on hi ha una mini-rampa on els cotxes sovint hi aparquen al davant (poden fer-ho, perquè és una rampa privada de l’hotel) i en aquests casos queda inutilitzable, o més al nord, entrant per un carril de vehicles, pel qual les cadires de rodes troben els cotxes venint-los de cara, fins a arribar a una altra rampa que hi ha més amunt.

Perquè és important: Punt habitual per arribar fins al centre comercial Hipercor des de la residència MIFAS, molt utilitzat per usuaris de cadira de rodes. No hi ha cap camí alternatiu segur. Si es troben cotxes aparcats davant de l'Hotel Melià, cal envair un carril de vehicles, que és perillós. Algun dia algú s’hi farà mal.

(Nota: descripció no actual; ara el punt és accessible)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada